Εκδήλωση για τις Ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων-χρηματοδότηση σχολικών προγραμμάτων

 
EGIN 1

Στις 08/2/23 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα  Μανόλης Αναγνωστάκης,  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων-χρηματοδότηση σχολικών προγραμμάτων». Την εκδήλωση διοργάνωσε το Τμήμα Δ΄ Περιφερειακών Δράσεων της ΓΓΕΕΚΔΒΜ&Ν του ΥΠΑΙΘ σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ). Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας σχετικά με την χρηματοδότηση των προγραμμάτων σχολικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν:

  • Η κ. Βασιλική Νικολοπούλου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας της ΓΓΕΕΚΔΒΜ&Ν (ο χαιρετισμός διαβάστηκε από την Μ. Μπρουζούκη)
  • Εκ μέρους του κ. Θωμά Μπαχαράκη, Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω κωλύματός του να παρευρεθεί, χαιρέτησε η κα. Κ. Χρυσανθοπούλου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Γερμανικής Γλώσσας του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας
  • Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κ. Ζέρβας
  • Η κ. Μαρία Σαρηγιαννίδου, Γενική Γραμματέας του ΕΓΙΝ στη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια την αίτηση και το πρόγραμμα χρηματοδότησης παρουσίασε αναλυτικά η Κυριακή Γυμνοπούλου από το ΕΓΙΝ, υπεύθυνη του Τμήματος σχολικών και αθλητικών ανταλλαγών.

Την εκδήλωση συντόνισε η αποσπασμένη υπάλληλος του Τμήματος Δ΄ Όλγα Παυλίδου.

Από το γραφείο του Τμήματος Δ΄ Περιφερειακών Δράσεων παρούσες ήταν οι αποσπασμένες υπάλληλοι Μπρουζούκη Μαρία, Παυλίδου Όλγα και Πόπη Μαρία.

 

                  

EGIN 3

EGIN 2